( en hu ) Szolgáltatások Kapcsolat

Szolgáltatásaink

Etikus hacking szolgáltatás

Cégünk etikus hacking szolgáltatást biztosít üzleti ügyfeleknek és magánszemélyeknek egyaránt. Az általunk végzett ellenőrzések mélysége tetszés szerint megválasztható az egyszerű tesztektől kezdve a teljeskörű behatolás vizsgálatokig. Vállalkozásunk számos, több, mint 5 év tapasztalattal rendelkező kollégát foglalkoztat. Szolgáltatásaink kiterjednek bináris alkalmazások és webalkalmazások tesztjeire, hálózati biztonságvizsgálatokra, fenyegetettségek felderítésére (vulnerability scanning), valamint kódelemzéssel támogatott penetrációs tesztekre és statikus forráskód elemzésre. A tesztek elvégzését távolról és on-site módon, egyaránt vállaljuk.

Tudjon meg többet az etikus hacking szolgáltatásainkról.

Egyedi szoftverfejlesztés

Egyedi szoftverrendszerek tervezését és implementálását vállaljuk ügyfeleink igényeinek alapján. Az általunk tervezett szoftverek implementálásakor a stabilitást, a modularitást és a teljesítményt tartjuk szem előtt. Számos elhivatott okleveles szoftvermérnök és egyetemista hallgató dolgozik nálunk, hogy biztosan a lehető legjobb megoldást szolgáltathassuk önnek. Üzleti alkalmazások fejlesztésénél az agilis fejlesztési módszert alkalmazzuk, kritikus szoftverrendszerek fejlesztése esetén a Microsoft SDL kódolási metodológiája szerint dolgozunk.

Weboldal fejlesztés

Szeretne egy weboldalt vállalkozásának? Vagy talán egy webshopra lenne szüksége? Vagy egyszerűen csak egy honlap kellene, hogy lenyűgözze a barátait? Írja meg nekünk, hogy mire gondolt és a webfejlesztés összes többi nyűgét magunkra vállaljuk. Statikus és dinamikus oldalak, illetve komplex webalkalmazások fejlesztését egyaránt vállaljuk. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy hamarosan színvonalas weboldalt tudhat magáénak. Azért, hogy ügyfelei biztosan megtalálják, keresőoptimalizálást (SEO) végzünk az elkészült oldalán. Webalkalmazásainkat számos biztonsági szempontot szem előtt tartva tervezzük, hogy ne ön legyen a következő adatszivárgás középpontjában.

Ha megtetszett valamely szolgáltatásunk, lépjen kapcsolatba velünk.